فایل های مقالات و پروژه ها – ۳-۱۰-۳- ویژگی های انسانی اجتماعی – پایان نامه های کارشناسی ارشد |
با بررسی عناصر اقلیمی میتوان نتیجه گرفت که این شهر دارای اقلیم سرد معتدل با تابستانهای گرم و خشک میباشد که در ذیل به طور جداگانه بعضی از عناصر مهم اقلیمی را توضیح میدهیم (شایان ذکر میباشد اطلاعات موجود مربوط به عناصر اقلیمی شهر از ایستگاه سینوپتیک شهرکرد به دست آمده است) ایستگاه شهرکرد در ارتفاع ۲۰۰۰ متری و عرض ۲۰ دقیقه و ۳۲ درجه شمالی و طول۵۱ دقیقه و ۵۰ درجه شرقی واقع شده و از نوع سینوپتیک میباشد (اداره کل هواشناسی استان چهارمحال و بختیاری).
الف) درجه حرارت:
درجه حرارت و هوای شهرکرد جدای از شرایط اقلیمی و منطقهای تحت تأثیر ارتفاع و مجاورت با کوههای زاگرس قرار دارد. متوسط دمای سالیانه شهرکرد (بر اساس آمار ۲۱ ساله ایستگاه سینوپتیک شهرکرد) ۴/۱۱ سانتیگراد میباشد که با توجه به دمای شهرهای هم عرض شهرکرد دمای کمتری نسبت به آن ها دارا میباشد جدول(۱-۵). سردترین ماههای سال دی ماه و بهمن ماه با میانگین متوسط ۱/۰- و ۳/۰- درجه حرارت میباشند (نمودار۳-۱).
گرمترین ماههای سال شهرکرد تیرماه با متسط ۸/۲۲ درجه سانتیگراد و مردادماه با ۸/۲۱ درجه سانتیگراد میباشد. کمترین دمای ثبت شده در شهرکرد ۲۷- درجه سانتیگراد در سال ۱۳۵۰ و بیشترین دمای ثبت شده در شهرکرد ۴۲ درجه سانتیگراد در سال ۵۶ میباشد.
با توجه به میانگین حداقل دما، سردترین ماه بهمن و دی با ۷/۶ و ۴/۶ درجه سانتیگراد مشاهده میگردند و در میانگین حداکثر دمای گرمترین ماهها مرداد و تیر با ۴/۳۲ و ۲/۳۱ درجه سانتیگراد مشاهده میگردند. دمای هوای شهرکرد از فروردین افزایش مییابد تا در تیرماه به حداکثر خود رسیده و سپس در دی و بهمن و اسفند به کمترین میزان خود میرسد( قطره سامانی،۱۳۸۰).
– رطوبت نسبی:
متوسط رطوبت نسبی سالیانه در شهرکرد ۲/۴۶ درصد میباشد. بیشترین رطوبت نسبی در دیماه (۷/۶۵) و کمترین میزان نسبی در مرداد ماه اندازهگیری شده است (نمودار ۳- ۲).
نمودار ۳-۱- میانگین دمای ماهیانه شهرکرد
نمودار ۳-۲- میانگین رطوبت نسبی شهرکرد
ب) بارش:
شهر شهرکرد به دلیل دارا بودن ارتفاع و مجاورت با کوههای زاگرس در مقایسه با نقاط هم عرض خود در کشور از میزان باران بیشتری برخوردار میباشد. بارندگی شهرکرد عمدتاًً بر اثر نفوذ توده هوای مدیترانهای و اقیانوس اطلس که از سمت غرب وارد کشور میشوند صورت میگیرد.
بیشترین بارش شهرکرد در فصل زمستان و اغلب به صورت برف صورت میپذیرد (۴/۱۵۴ میلیمتر) و کمترین میزان بارش در فصل تابستان (۵/۱ میلیمتر) صورت میپذیرد. موسم ریزش جوی غالباً از مهرماه آغاز و تا اردیبهشت ماه ادامه مییابد. به عبارت دیگر ۷ ماه از سال در شهرکرد بارش دائم میباشد.
پر باران ترین ماه سال، آذرماه با ۴/۵۹ میلیمتر بارندگی و کمترین میزان بارش نیز در شهریور ماه با ۲/۰ میلیمتر بارندگی مشاهده میگردد. به طور متوسط مجموع بارش سالانه شهرکرد ۵/۳۱۶ میلیمتر میباشد که بیشترین میزان آن در سال ۱۳۶۵، ۶/۴۹۹ میلیمتر و کمترین آن در سال ۷۸ با ۵/۱۶۹ میلیمتر گزارش گردیده است. حداکثر بارش روزانه نیز در آذرماه ۱۳۶۵ با ۶/۷۳ میلیمتر در شهرکرد ثبت گردیده است. تعداد روزهای بارانی در شهرکرد به طور متوسط ۶۰ روز در سال و تعداد روزهای برفی نیز ۲۸ روز در سال است (نمودار۳- ۳) (اداره کل هواشناسی استان چهارمحال و بختیاری).
نمودار ۳-۳- میانگین بارندگی ماهیانه شهرکرد
ج) باد:
بر اساس اطلاعات هواشناسی از مجموع مواد دیدهبانی سالانه، ۲/۷۷ درصد از موارد دیدهبانی توأم با آرامش هوا بوده و بیشترین موارد آرامش هوا در فصول سرد به ویژه ماههای آبان تا اواخر بهمن مشاهده میگردد. بادها در شهرکرد عمدتاًً بر اساس اختلافات دمای موجود و بویژه در سمت جنوب غربی و جنوب جریان داشته، باد غالب در شهرکرد، باد جنوب غرب میباشد. سرعت بادهای جنوب غربی معمولاً بین ۱۳ تا ۱۸ کیلومتر در ساعت بوده و تقریباً در تمام طول سال مشاهده میگردند و ۷/۷ درصد از کل موارد دیدهبانی مربوط به این نوع بادها میباشند.
متوسط شدت بادهای جنوبی ۱۰ گره در ساعت میباشند و ۶/۱ درصد از کل موارد دیدهبانی توأم با وزش بادهای جنوبی بوده است. حداکثر سرعت وزش باد در فروردین ۱۳۷۹ با سرعت ۲۱ متر در ثانیه و از سمت جنوب گزارش شده است. در فصل بهار بیشترین وزش باد از سمت جنوب غرب با ۲/۱۰ درصد و میانگین سرعت ۷/۳ متر بر ثانیه است. ۴/۷۲ درصد موارد هوای آرام در این فصل گزارش شده است. در فصل تابستان بیشترین و کمترین میزان وزش باد مربوط به باد شمال و باد جنوب غرب با فراوانی ۶/۰ و ۵/۶ درصد و هوای آرام ۷/۷۳ درصد ثبت گردیده است. نمودار۱-۵ گلبادهای فصلی شهرکرد را نشان میدهد(طرح تفصیلی شهرکرد، ۱۳۹۲).
۳-۱۰-۳- ویژگی های انسانی اجتماعی
۳-۱۰-۳-۱- خصوصیات جمعیتی
بر اساس آمار سال ۱۳۹۰ خورشیدی، جمعیت ناحیه مرکزی و قدیم شهرکرد شامل چهار ناحیه شهرک منظریه، چالشتر، اشکفتک و مهدیه برابر با ۱۵۹۷۷۵ نفر بوده است، که از این تعداد ۷۹۶۸۱ نفر زن، ۸۰۰۹۴ نفر مرد هستند (مرکز آمار ایران).
۳-۱۰-۳-۲- نسبت جنسی و سنی جمعیت
نسبت جنسی و سنی جمعیت شهرستان شهرکرد بر اساس سرشماری سال ۱۳۹۰، به صورت نمودار ۳-۴ میباشد.
-
- -Research Hypothesis ↑
-
- – Forged Documents ↑
-
- – ماده ۷۵۴ قانون مجازات اسلامی ↑
-
- – ماده ۱ قانون تشدید مجازات مرتکبین ارتشا واختلاس و کلاهبرداری ↑
-
- -Document ↑
-
- ماده ۹۹۶ ، ق . م میگوید اگر عدم صحت مطالبی که به دایره سجل احوال اظهار شده است در محکمه ثابت گردد یا هویت کسی که در دفتر سجل احوال به عنوان مجهول الهویه قید شده است معین شود و یا حکم فوت فرضی غایب ابطال گردد مراتب باید در دفاتر مربوطه سجل احوال قید شود . ↑
-
- – ماده یک آئین نامه اجرایی قانون الزام اختصاص شماره ملی و کد پستی …. مصوب ۱۳۷۶٫ ↑
-
- قانون گذرنامه مصوب اسفند ماه ۱۳۵۱ و اصلاحات بعدی آن . ↑
-
- -Identification Papers ↑
-
- -Emossed card ↑
-
- -Magnetic – stripe card ↑
-
- -developer kit ↑
-
- -Card Reader ↑
-
- -Barcode Reader ↑
-
- – Drexel Institute of Technology in Philadelphia ↑
-
- -Checkout ↑
-
- -Application Identifiers ↑
-
- – Fraud;swinding ↑
-
- – Fraudster; swindller ↑
-
- – White collar crime ↑
-
- – Poor mans crime ↑
-
- – Rich mans crime ↑
-
- – Physical conduct ↑
-
- – Act ↑
-
- – Omission ↑
-
- – Surrounding circumstances ↑
-
- – Result ↑
-
- – Causal link ↑
-
- -Result crimes ↑
-
- -General intent ↑
-
- – Specific intent ↑
فرم در حال بارگذاری ...
[دوشنبه 1401-09-28] [ 10:48:00 ب.ظ ]
|