جدول ۳-۴-توزیع تحصیلات افرادی که مرتکب مجرمین به عادت شده اند

درصد فراوانی

فراوانی

شغل

۲۱٫۳

۱۰

آزاد

۲۹٫۸

۱۴

کارمند

۴۸٫۹

۲۳

بی کار

۱۰۰٫۰

۴۷

مجموع

جدول فوق نشان دهنده پراکندگی تحصیلی افرادی است که مجرمین به عادت هستند. جدول فوق نشان می‌دهد که بیش از ۴۸ درصد افراد نمونه بیکار هستند و نزدیک به ۲۹ درصد کارمند و حدود ۲۱ درصد شغل آزاد دارند. در نمودار دایره ای زیر این پراکندگی بر اساس درصد بر روی نمودار نشان داده شده است.

۳-۲-۲-مبحث دوم:آمار استنباطی

فرضیه اول: به نظر می‌رسد تغییر و تحولات اجتماعی واقتصادی بر اثربخشی مراقبت ویژه بعد از آزادی در مجرمان خطرناک تأثیرگزار است.

جدول ۳-۵- نتایج آزمون T تک نمونه ای ‌در مورد تاثیر تغییر و تحولات اجتماعی و اقتصادی بر وقوع جرم

میانگین تجربی مورد آزمون:۲۳
تعداد
میانگین وزنی
اختلاف میانگین ها
مقدار

T

درجات آزادی
سطح

معناداری۰٫۰۵

۳۹
۲۵٫۷۹۴۹
۲٫۷۹۴۸۷
۴٫۴۶۶
۳۸
۰٫۰۰۰<p
۴۸
۲۰٫۲۹۱۷
-۲٫۷۰۸۳۳
-۵٫۷۳۰
۴۷
۰٫۰۰۰<p

بنا بر نتایج جدول بالا استنباط می شود که در مجموع پاسخ داده شده به سؤالات مربوط به عامل تغییر و تحولات اجتماعی و اقتصادی در بین افراد مرتکب جرم ضرب و جرح، میانگین وزنی ۲۵٫۷۹۴۹ به دست آمده است که به میزان ۲٫۷۹۴۹ از میانگین تجربی مفروض(۲۳) بالاتر است. مقدارt =4.466 و درجات آزادی ۳۸، دال بر معنادار بودن این تفاوت در سطح کمتر از ۰۰۰/۰ است. همچنین در مجموع پاسخ داده شده به سؤالات مربوط به عامل تغییر و تحولات اجتماعی و اقتصادی در بین افراد مرتکب مجرمین به عادت ، میانگین وزنی ۲۰٫۲۹۱۷ به دست آمده است که به میزان -۲٫۷۰۸۳۳ از میانگین تجربی مفروض(۲۳) پایین تر است. مقدارt =-5.730 و درجات آزادی ۴۷، دال بر معنادار بودن این تفاوت در سطح کمتر از ۰۰۰/۰ است. ‌بنابرین‏ می توان نتیجه گرفت که تغییر و تحولات اجتماعی واقتصادی بر اثربخشی مراقبت ویژه بعد از آزادی در مجرمان خطرناک تاثیر گذارند. ‌بنابرین‏، سوال تحقیق مبتنی بر ” : تغییر و تحولات اجتماعی واقتصادی بر اثربخشی مراقبت ویژه بعد از آزادی در مجرمان خطرناک به چه میزان است تأیید می‌گردد.

فرضیه۲: به نظر می‌رسد اعتیاد بر اثربخشی مراقبت ویژه بعد از آزادی در مجرمان خطرناک تأثیرگزاراست.

جدول ۳-۶-نتایج آزمون T تک نمونه ای ‌در مورد تاثیر اعتیاد بر وقوع جرم

میانگین تجربی مورد آزمون:۶٫۷۵
تعداد
میانگین وزنی
اختلاف میانگین ها
مقدار

T

درجات آزادی
سطح

معناداری۰٫۰۵

۳۹
۶٫۵۶۴۱
-.۱۸۵۹۰
-.۹۲۷
۳۸
۰٫۳۶۰>p
۴۸
۶٫۹۱۶۷
.۱۶۶۶۷
۱٫۰۶۱
۴۷
۰٫۲۹۴>p

بنا بر نتایج جدول بالا استنباط می شود که در مجموع پاسخ داده شده به سؤالات مربوط به عامل اعتیاد در بین افراد مرتکب جرم ضرب و جرح، میانگین وزنی ۶٫۵۶ به دست آمده است که به میزان ۰٫۱۸۵۹ – از میانگین تجربی مفروض(۶٫۷۵) پایین تر است. مقدارt =0.927 – و درجات آزادی ۳۸، دال بر معنادار نبودن این تفاوت در سطح کمتر از ۳۶۰/۰ است. همچنین در مجموع پاسخ داده شده به سؤالات مربوط به عامل اعتیاد در بین افراد مرتکب جرم مجرمین به عادت ، میانگین وزنی ۶٫۹۱ به دست آمده است که به میزان ۰٫۱۶۶۶- از میانگین تجربی مفروض(۶٫۷۵) بالا تر است. مقدارt =1.061 و درجات آزادی ۴۷، دال بر معنادار نبودن این تفاوت در سطح کمتر از ۲۹۴/۰است. ‌بنابرین‏ می توان نتیجه گرفت که اعتیاد بر اثربخشی مراقبت ویژه بعد از آزادی در مجرمان خطرناک تاثیر گذارنیست. ‌بنابرین‏، فرضیه تحقیق مبتنی بر ” به نظر می‌رسد اعتیاد بر اثربخشی مراقبت ویژه بعد از آزادی در مجرمان خطرناک تأثیرگزاراست..” رد می‌گردد.

فرضیه ۳: به نظر می‌رسد مهاجرت بر اثربخشی مراقبت ویژه بعد از آزادی در مجرمان خطرناک تأثیرگزاراست.

جدول ۳-۷-نتایج آزمون T تک نمونه ای ‌در مورد تاثیر مهاجرت بر وقوع جرم

میانگین تجربی مورد آزمون:۹٫۸
تعداد
میانگین وزنی
اختلاف میانگین ها
مقدار

T

درجات آزادی
سطح

معناداری۰٫۰۵

۳۹
۱۰٫۶۰۵۳
۰٫۸۰۵۲۶
۱٫۲۱۲
۳۸
۰٫۲۳۳>p
۴۸
۹٫۳۵۴۲
-۰٫۴۴۵۸۳
-۰٫۷۷۴
۴۷
۰٫۴۴۳>p

بنا بر نتایج جدول بالا استنباط می شود که در مجموع پاسخ داده شده به سؤالات مربوط به عامل مهاجرت در بین افراد مرتکب جرم ضرب و جرح، میانگین وزنی ۱۰٫۶۰۵۳ به دست آمده است که به میزان ۰٫۸۰۵۲۶ از میانگین تجربی مفروض(۹٫۸) بالاتر است. مقدارt =1.212 و درجات آزادی ۳۸، دال بر معنادار نبودن این تفاوت در سطح کمتر از ۲۳۳/۰ است. همچنین در مجموع پاسخ داده شده به سؤالات مربوط به عامل مهاجرت در بین افراد مرتکب جرم مجرمین به عادت ، میانگین وزنی ۹٫۳۵۴۲ به دست آمده است که به میزان ۰٫۴۴۵۸۳- از میانگین تجربی مفروض(۹٫۸) پایین تر است. مقدارt =-0.774 و درجات آزادی ۴۷، دال بر معنادار نبودن این تفاوت در سطح کمتر از ۴۴۳/۰است. ‌بنابرین‏ می توان نتیجه گرفت که مهاجرت بر اثربخشی مراقبت ویژه بعد از آزادی در مجرمان خطرناک تأثیرگزارنیست.. ‌بنابرین‏، فرضیه تحقیق مبتنی بر ” نظر می‌رسد مهاجرت بر اثربخشی مراقبت ویژه بعد از آزادی در مجرمان خطرناک تأثیرگزاراست..” رد می‌گردد.

فرضیه ۴: به نظر می‌رسد خانواده بر اثربخشی مراقبت ویژه بعد از آزادی در مجرمان خطرناک تأثیرگزاراست.

جدول ۳-۸- نتایج آزمون T تک نمونه ای ‌در مورد تاثیر خانواده بر وقوع جرم

میانگین تجربی مورد آزمون:۱۶٫۷
تعداد
میانگین وزنی
اختلاف میانگین ها
مقدار

T

درجات آزادی
سطح

معناداری۰٫۰۵

۳۹
۱۷٫۱۵۳۸
۰٫۴۵۳۸۵
۱٫۲۳۲
۳۸
۰٫۲۲۵>p
۴۸
۱۶٫۴۳۷۵
-۰٫۲۶۲۵۰
-۱٫۰۱۲
۴۷
۰٫۳۱۷>p

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...